Wat is er leuker dan gratis tips en trucs ontvangen?

Omdat ik zo enthousiast ben over het leven in een bewust leven, wil ik dat graag delen met jou! Ik schreef daarom deze gratis eboeken, de 7-daagse inspiratiemail en regelmatig schrijf ik een verbindingsmail (luxe woord voor een nieuwsbrief), waarin ik je vertel over mijn bewuste leven EN daar vind je het laatste nieuws en regelmatig korting. Via onderstaande links kun je de betreffende eboeken of inspiratiemail aanvragen. Je meldt je aan via een externe website en daarna kun je meteen de boeken of mailing in je inbox verwachten*. Krijg je het niet meteen? Kijk dan even in je spambox om te zien of het daar beland is. Kom je er niet uit of krijg je na een uur geen mail? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier onderaan deze pagina.

Ik wens je mooie bewuste momenten en veel wijsheid toe. Je kunt Well-Being volgen op Facebook, laat je mij weten wat je van deze Gifts vindt?!

Liefs Alice

*ps de Verbindingsmail ontvang je pas wanneer ik er weer één geschreven heb.

Ebook – 7 Tips voor een Bewust Leven

Dit ebook ziet er uit als een luxe eGlossy waarin je 7 uitgebreide tips voor een bewust leven ontvangt. Stapsgewijs wordt je duidelijk uitgelegd welke stappen je kunt zetten om meer bewustzijn te creëren in de dagelijkse gang van zaken.

Klik op de link hieronder om het ebook direct in je mailbox te ontvangen

  • Bookcover bewust leven
    Bewust leven - Een uitgebreid ebook met 7 tips voor een bewuster leven

Ebook – Bewust Voeden

In deze uitgebreide digitale informatiefolder leer je hoe je de ouderwetse boterham kunt vervangen voor een lunch(trommel) met meer vitamines en mineralen. Je krijgt tips en ideeën om de lunch -en als uitdaging het ontbijt- om te toveren tot een vitaminebom.

  • bookcover ebook bewust voeden
    Bewust Voeden - Vergeet de ouderwetse boterham en vul je lunchtrommel met meer vitamines en mineralen!

Inspiratiemail

Met deze inspiratiemail ontvang je 7 dagen lang, elke dag een email met daarin een inspirerende tekst om je leven in bewustzijn te kunnen verruimen. Je wordt aan het denken gezet en krijgt elke dag een uitnodiging om je gedachte te onderzoeken.

  • Laat je 7 dagen lang inspireren door een dagelijkse opdracht in de mail.

Verbindingsmail

Ontvang regelmatig een mail waarin we verbonden kunnen blijven met elkaar. Je ontvangt inzichten die ik heb, tips en je wordt op de hoogte gehouden van de recente activiteiten. Ook kun je aanbiedingen en korting verwachten op sessies en workshops.

  • blik op de duinen en het strand met de tekst verbindingsmail
    Blijf in verbinding - Ontvang regelmatig inspiratie, tips en korting in je mailbox.

Vragen over de gifts

Heb je een vraag over één van de gifts of ontvang je niets in je mailbox? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp
Gifts van Well-Being

Je bericht