Posted by on 9 februari 2017

biljetten, meer geld, geld, papiergeld, euros

Bron: Pixabay

Ben jij ook op zoek naar meer geld en meer succes?

Dan is dit artikel precies de plek waar je moet zijn. Ik ga je alles vertellen over meer geld en succes in dit artikel, ik geef je tips en handvatten. Lees dus zeker verder want ik weet zeker dat dit je gaat helpen. Ik heb dit geheim, wat ik je hieronder ga omschrijven, zelf toegepast in mijn leven en ben sindsdien rijk en zeer succesvol. Ook jij kunt rijk en succesvol zijn. Hoe je dat kunt doen lees je hier.

Lekker hè, deze introductie? De pakkende titel en de pakkende afbeelding hebben er voor gezorgd dat je geklikt hebt op de link naar deze pagina. Fijn om te zien dat je hier dus gekomen bent. Eén ding kunnen we constateren: Jij voelt geen voldaan gevoel over je financiële situatie en/of de successen die je behaald hebt in je leven. Als je dat wel had gevoeld, dan had je niet de behoefte gehad om op deze link te klikken.

Spreekt het je aan?

Dit is wat er elke dag om ons heen gebeurt, er wordt door winkels, bedrijven maar ook door coaches zodanig op je ingepraat dat jij steeds het gevoel hebt van tekort. Schaarste in kleding en voeding is bijna niet meer aanwezig in het huidige beeld maar het missen van het gevoel van rijkdom en succes is iets waar altijd op ingespeeld wordt. Door geld te benoemen als bron van rijkdom wordt er een groot publiek getrokken want de ene wil (meer) geld voor gezondheid, de andere voor een groter huis en nog een ander om meer vakanties te kunnen vieren. Er wordt door (bedrijfs)coaches ook steeds meer reclame gemaakt met deze peilers, het is iets wat blijkbaar erg aantrekt voor velen. Maar is dit wel werkelijk waar je naar op zoek bent? Wil je wel meer geld en succes? Wie zegt dat er geen overvloed is aan rijkdom en succes in je leven? En hoe meet je dat?

Geld is een graadmeter voor succes

Gisteren was ik in gesprek met iemand en toen kwam het ter sprake dat er mensen zijn die zeggen zeer succesvol te zijn omdat ze veel geld verdienen. Mijn gesprekspartner vond dat een vreemde logica: Veel geld verdienen terwijl de wereld er niet mooier op wordt, in niet-duurzaam bedrijfsleven, is toch geen succes te noemen? Is iemand succesvol als hij/zij veel geld verdient aan bijvoorbeeld mode-artikelen en er aan de andere kant van de wereld mensen uitgebuit worden om deze mode-artikelen te produceren? Het vervoers- en kweekproces nog even buiten beschouwing gehouden. Ik kon volmondig zeggen: JA! Jazeker vinden die mensen zichzelf succesvol. Het DOEL van deze mensen was namelijk niet om duurzaamheid te genereren, het doel van deze mensen was om veel geld op hun bankrekening te genereren. Dus JA, in dat opzicht zijn de mensen zeer succesvol.

Succes is je doel behalen

Succesvol zijn en veel geld verdienen is niet iets wat verbonden met elkaar is, behalve als het je doel is. Je kunt ook heel succesvol zijn als je minder geld verdient en wel enorme bevrediging vindt in je werk, bijvoorbeeld als je er van houdt om voor mensen te zorgen en je successen haalt uit mantelzorg.

Rijkdom en succes vind je zo:

Genereer voor jezelf een doel. Daarbij is een doel geen vaststaand / vastomlijnd geheel, nee: Genereer een doel-gevoel! Wat wil jij voelen, wat wil jij beleven, vorm daar je doel in. Wil je met je doel veel geld verdienen?! Ga daar dan voor: Kies er met heel je hart voor dat jouw doelen omvatten dat je veel geld op je bankrekening krijgt. Weet dan ook dat je soms concessies moet doen, dat er dingen moeten wijken om jou tot je gelddoel te laten komen. Als dat niet goed voelt, kies dan een ander doel en haal je rijkdom niet uit geld maar uit andere dingen.

  1.  Succesvolheid en rijkdom voelen kan alleen als je weet wat jou dit geeft!
  2. Weet voor jezelf wat jouw successen (zullen) zijn. Weet voor jezelf wat jou een gevoel van rijkdom geeft. Kortom: wat maakt je gelukkig?!
  3. Kies voor je eigen succes en geluk. Kies nu!

Sorry dat je niet kreeg wat ik je aanbood

Nee joh, ik maak geen oprechte excuses, dat is nergens voor nodig, ik werk namelijk als bewustzijnscoach en mijn doel is om iedereen bewuster te maken van hoe de buitenwereld en binnenwereld met elkaar in competitie zijn EN mijn doel is om jou dichter in contact te brengen met je binnenwereld, zodat je van binnenuit kunt opbloeien zodat de buitenwereld vanzelf met je mee transformeert. Ik geef je dus bij deze niet te tools om meer geld en succes te behalen, ik geef je bewustwording. Gratis en voor niets.

Vind je dat ik mijn succes heb behaald door jou inzicht te geven in wat er met je gebeurt als je aangesproken wordt op geld en succes? Weet dan dat je mij heel rijk en succesvol kunt -helpen- maken door deze post te delen. 

Edit

Gisteravond viel mij opeens in dat er een aanvulling vereist is voor deze post, een belangrijke noot die speelt bij het maken van beslissingen. Er spelen twee zaken die makkelijk door elkaar gehaald worden en zeker ook door mij, ik stap ook elke dag weer in de valkuil van te verwarring tussen Mind en Spirit. De denkgeest en de Bron. Succes en geld behalen zijn doelen. Doelen die gesteld worden met ons mind, die komen uit de denkgeest en aangestuurd worden door een vorm van ego. Net zoals het ego is die denkt dat het ego opgelost kan worden of tot stilte gebracht. Dat is onmogelijk, de denkgeest kan welk keuzes maken maar die komen altijd voort uit het idee dat we een lichaam zijn en afgescheiden zijn van onze ware aard. Terwijl er in werkelijkheid niets anders is dan de verbondenheid in / met de Bron. Als levend voelend mens is het heel lastig om het onderscheid te maken tussen ego en de Bron/God. Wanneer we denken over succes en geld denken we met onze mind, de denkgeest. Dit deel heeft als aansturing angst en tekort. Terwijl keuzes die uit ons innerlijk komen, uit een diepere connectie voortkomen uit Liefde. In Liefde gaat het niet om succes en geld, daar is al rijkdom en daar is al succes. Daaruit hoeft het alleen nog maar gedeeld te worden. Laat dit een uitnodiging zijn voor jou EN voor mij om ons weer te mogen verbinden met die innerlijke gids, de innerlijke wijsheid die ons laat delen in Liefde.

 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>